Date ideeën

idee voor een date

Hier een selectie van de leukste date ideeën voor het hebben van eerste date!

Drankje doen

Dit idee wordt toch wel het meest op een eerste date gedaan. Je zit niet lang aan je date vast. Een volgende keer afspreken kan altijd nog. Eerste keer lekker kort houden. Als het lekker weer is, dan is het terras een uitkomst.

Schaatsen

Een keer schaatsen in een overdekte hal is ook een leuke dating mogelijkheid. Er zijn er diverse te vinden in Nederland zoals de Jaap Eden ijsbaan. In de winter is het natuurlijk erg leuk om op natuurijs een rondje te doen aangevuld met warme chocomelk of erwtensoep.

 

Strandwandeling

Een ontspannende wandeling is natuurlijk op het strand een leuke optie zoals op Scheveningen. Je kan elkaar prima leren kennen en je waait ook nog eens lekker uit. Na de wandeling kan je altijd wel in een strandtentje terecht als de date bevalt. Zeker ook een van de leukste date ideeën en nog gratis ook.

 

Rondvaartboot

In een rondvaartboot kan je prima kletsen met elkaar. Leer elkaar beter kennen op een boot en geniet van de vaartocht. Dit kan onder ander ein Rotterdam, Utrecht of Amsterdam. Dit kan ook bij Canal. Zeker een van de leukste date ideeën.

 

Bioscoop

De bioscoop scoort toch vaak bij daters vrij hoog, er rust dan geen druk om te praten. Kan je het toch goed vinden, kletsen dan lekker onder de film een beetje zacht met elkaar. OF, drink van te voren eerst een drankje in een bar.

 

Winkelen

Samen in een stad afspreken overdag of op koopavond en lekker de het centrum heen slenteren. Zo kan je gelijk vragen wat iemand leuk vind aan kleding of andere producten die je ziet. Ook kan je tussendoor gezellig een drankje in een bar of op het terras doen.

 

Madurodam

Op een date idee een part bezoeken, maar ook niet de hele dag aan een afspraakje vast willen zitten? Spreek dan bijvoorbeeld af in Madurodam. Hier kan terecht voor een paar uur plezier. Gezellig in het park rondlopen en elkaar leren kennen, er is genoeg te doen.

 

Madame Tussauds

Op je afspraakje bekende mensen ontmoeten en er samen mee op de foto? Dat is pas een leuk date idee, heb je gelijk een leuke foto samen! In Madam Tussauds kan je prima vertoeven, als je date echt leuk is kan je daarna nog altijd even Amsterdam in.

 

Stukje skaten

Voor deze bezigheid is altijd wel ergens een leuk stuk asfalt te vinden in een park of op een boulevard. So kan je gelijk sportief doen en je beste beentje voorzetten. En, als je date valt vang je die natuurlijk op! Bescherming om je pols is toch wel een minimale tip.

 

Heb je zelf ook een leuke date ideeën, plaats hieronder dan je reactie!

Adverteren bij Daisycon