Chatroulette

Chatroulette is een website waar je met mannen en vrouwen van over de hele wereld kunt webcammen en audio chatten zonder aanmelden, registratie of inschrijven. Contact leggen via de webcam gaat hier daarom erg snel en indien gewenst kan je zo weer naar de volgende chat partner door klikken. Omdat je nooit weet wie je voor je krijgt, is het erg spannend om aan een chatgesprek aan te gaan.

Chat roulet is in 2009 bedacht door een Russische student. De inspiratie haalde hij uit Skype. Het leek hem interessant om Skype op een leuke en makkelijker manier uit te breiden. Hierop ontstonden internationale roulette chat websites, bijvoorbeeld Chatroulette Nederland. De groei van gebruikers blijft sindsdien maar stijgen en kent al miljoenen chatters van over de hele wereld. Het grootste deel komt nog wel uit Amerika, maar andere dele van de wereld zoals Europa, groeien spectaculair in het aantal gebruikers. Ook heb je een Nederlandse versie van gay chatroulette.

Wat een nadeel is, is dat je bij zo een website nooit weet met wie je te maken hebt. Er kunnen de meest bizarre dingen in beeld komen, bijvoorbeeld mensen die naakt in beeld komen of mensen die zichzelf wat aandoen. Dat je niet weet wat je in beeld krijgt, is tegelijkertijd ook weer juist extra spannend.

Chatroulette Nederland is niet geschikt voor kinderen, aangezien er allerlei soorten figuren op internet rond surfen. Let daarom op bij kinderen of zij niet dit soort chatsites afgaan, kinderen zijn immers al erg nieuwsgierig aangelegd. Er is op een dergelijke website namelijk helemaal geen controle over met wie er gechat wordt en of dit ook wel leeftijdsgenootjes zijn. Wees welkom om te chatten op chatroulette Nederland. 

Adverteren bij Daisycon


augustus 30, 2013

Comments

Geef een reactie